Aussois - Frankrijk wintersport: skivakantie aanbiedingen


Goedkope skivakantie zoeken in Aussois? Aussois is een zeer gezellig en rustig wintersportdorp dat zich op 1500m hoogte aan de voet van La Dent Parrachée bevindt. In Aussois vindt u 55km aan goed onderhouden pistes terug. Dit is misschien niet zo bijzonder veel, maar voor beginnende skiërs is Aussois zeer zeker een aanrader. De pistes zijn er bovendien ook niet zo overbevolkt door skiërs en snowboarders. De pistes in Aussois bevinden zich tussen de 1350m en 2750m hoogte.

Voor de betere skiërs onder ons zijn er toch wel een paar pistes die misschien wel een afdaling waard zijn. Zo vindt men hier enkele zwarte pistes terug en heeft men voor de snowboarders ook een prachtige boardercross aangelegd. Daar Aussois nog een relatief onbekend skidorp is, zijn er hier echter niet zo enorm veel uitgaansmogelijkheden maar indien u van een rustige vakantie houdt, bent u hier zeker aan het juiste adres. Veel succes in uw zoektocht naar een goedkope wintersportvakantie naar Aussois! Veel skiplezier!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Aussois, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.