Arc 2000 - Les Arc: hotels en appartementen
In Arc 2000 vindt u het hoogst gelegen skidorp van het grotere skigebied Les Arcs en tevens ook datgene dat u de meest skimogelijkheden van allevier weet aan te bieden. Eerlijkheidshalve dienen we wel erbij te zeggen dat men in Arc2000 wel het laagste aanbod aan après-ski faciliteiten heeft.

Bars, restaurantjes en winkeltjes zijn hier slechts in beperkte mate aanwezig. In de Red Rock Bar kan u wel steeds terecht voor een verfrissend drankje tussen het skiën door. Het hangt dus compleet van je eigen voorkeuren af of u nu eerder een goedkope skireis naar Arc2000 of een lager skidorp in Les Arcs boekt. Arc 2000 is inmiddels ook wereldbekend om haar befaamde hoge snelheidspiste die u kan vinden op de Aiguille rouge piste. Gevorderde skiërs die van een zeer snelle en lange afdaling houden, moeten deze in ieder geval een keer gedaan hebben!

We wensen u alvast veel succes in het zoeken naar een goedkope wintersportvakantie naar Arc2000 in het skigebied Les Arcs
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Arc 2000, Frankrijk. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.