Levi skivakanties: goedkope hotels en appartementen


Zin om op wintersport te gaan in Finland? Finland is dan wel relatief ver van huis, ook hier vindt men prachtige skipistes, in allerlei geuren en kleuren. Plus men spreekt hier natuurlijk over Scandinavië, een gebied waar de winters lang en zeer nadrukkelijk aanwezig zijn: van oktober tot in mei valt de sneeuw hier met bakken uit de lucht. Eén van de populairste Finse skigebieden is zonder twijfel Levi, en dat is geenszins verwonderlijk. Levi is groot, gevarieerd, bruist van de activiteit en biedt enorm uitgebreide ski- en langlaufmogelijkheden. Erg hoog is het wel niet gelegen (531 m), maar dat hoeft de pret niet te bederven. Skivakanties in Levi zijn van topkwaliteit!

Voor diegenen die zich een beetje afgeschrikt voelen door de verre afstand, hebben we alleszins goed nieuws. Levi ligt op zo'n 15 km van de luchthaven in Kittilä, zodat u van ginderuit in amper 30 minuten al ter plekke bent. De trip van luchthaven naar skigebied kost ongeveer &eur;15 per persoon. Eens aangekomen in Levi, wordt u overvallen door de enorm gemoedelijke Finse ambiance. Het is supergezellig, de hotels en appartementen ogen allen zeer stijlvol en aan après-ski bars, restaurants en winkeltjes is er hier geen gebrek. En voor wie zich nog eens graag in het nachtleven stort, zijn er een heel aantal nachtclubs waar u tot in de vroege uurtjes de benen kan losgooien. Wij wensen je hoe dan ook een gezellige, ontspannende wintervakantie in dit prachtige skigebied toe. Veel plezier op de skilatten!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Levi, Finland. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.