Borovets Hotel: goedkope wintersport aanbiedingen


Het skigebied Borovets bevindt zich hoog in het Rila-gebergte te Bulgarije en is internationaal gezien ook met voorsprong het meest bezochte wintersportoord in Bulgarije. Sedert een tijdje heeft het een uitgebreid en gevarieerd aanbod van zowel chalets, hotels, restaurants en bars. De skipistes, die zich temidden van enkele dennenbossen bevinden, zijn goed onderhouden en een lust voor elke sneeuwliefhebber. Zowel skiërs, snowboarders, langlaufers als wandelaars kunnen hier zeker aan hun trekken komen. Vooral voor de wandelaars zijn de grote bossen van het Rila-gebergte een verplicht nummer.

Borovets bevat ruim 35 km aan skipistes met hoogtes die variëren van
1350 tot 2560 m. Een ander leuk extraatje is de mogelijkheid tot eventuele nachtelijke skipartijtjes. We kunnen dit enkel maar beamen, dat is 100% skiplezier. Daarnaast zijn skilessen, skipas, het huren van materiaal, maar ook eten en drinken vaak meer dan de helft goedkoper dan in de meer bekende wintersportgebieden van Europa. Op wintersport gaan in Bulgarije is volgens ons dus zeker een aanrader, al kunnen we er zeker en vast inkomen dat velen zich afgeschrikt voelen door de verre trip naar de Balkanstaat. Borovets is namelijk ruim 2000 km rijden. Veel skiplezier!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Borovets, Bulgarije. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.