Grandvalira skivakanties: goedkope hotels en appartementenJe zou het misschien niet denken maar ja, ook in Andorra wordt er geskiet. Andorra is misschien niet zo populair bij de wintersporters maar hier liggen ongetwijfeld pareltjes van pistes verborgen. Grandvalira is er zo één van, ruim 193 km uitstekend geprepareerde pistes (Dit is slechts 8km minder dan in Les Deux Alpes !!!), met een maximumhoogte van zo'n 2600 m, vlakbij de grens met Frankrijk. Dankzij de hoge, zuidelijke ligging van het land bent u voor een lange periode verzekerd van uitstekende sneeuw en veel stralend weer.

Het skigebied is ideaal terrein voor skiërs (van ieder niveau) en snowboarders, dankzij de mooie brede pistes en de verschillende halfpipes/funparks. Langlaufers en wandelaars voelen zich hier meestal minder thuis. Op wintersport gaan naar Andorra resulteert in een perfecte combinatie tussen geweldige skimogelijkheden en een uitzonderlijke gemoedelijkheid. Er zijn uitgebreide après-ski mogelijkheden en de lokale bevolking behandelt haar toeristen met de beste zorg.  Tenslotte, een niet onbelangrijk detail: in Andorra shopt men tax-free én in euro's. Wat moet een mens nog meer hebben? :)
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Grandvalira, Andorra. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.