Lake Louise skivakanties: goedkope hotels en appartementenZelfs in Canada weet men iets af van wintersport. Eén van de beroemdste en ook grootste skigebieden is ongetwijfeld Lake Louise, gelegen aan het gelijknamige meer. Dit skigebied staat bekend als dé perfecte locatie voor diegenen die van het steilere werk houden. Hier vindt men een ruim aanbod aan afdalingen terug, zoals bijvoorbeeld de welgekozen "Good Intentions" en "Double Trouble". Dat belooft! Maar laat dit de rustige skiërs zeker niet afschrikken. Lake Louise biedt ook voor hen mogelijkheden tot een ontspannende goedkope wintersportvakantie. Op de zuidhellingen aan de voorzijde van het gebied zijn er minder steile pistes met overvloed. De freeriders en snowboarders kunnen zich dan weer uitleven in het "Terrain Park" en de "Super Pipe".


Op wintersport gaan in Canada valt dus zeker aan te raden. U vindt hier een panorama terug dat u misschien nog nooit hebt gezien. Het is echt heerlijk skiën op de perfect onderhouden skipistes, die flaneren tussen de verzameling bomen. Neem tijdens het skiën zeker en vast ook eens de tijd om een kijkje om je heen te nemen: het panorama vanaf het skigebied over Bow Valley is grandioos! Veel sneeuwplezier in Lake Louise!
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Lake Louise, Canada. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.