Aspen - VSA: goedkope wintersportvakantie aanbiedingenWie kent er Aspen nu niet? Dit wereldberoemde Amerikaanse stadje bevindt zich op zo'n 2400 m hoogte in de fenomenale “Rocky Mountains” en is enorm gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig. Het skioord bevindt zich overigens op slechts enkele minuten rijden van de luchthaven. Men zegt soms wel eens “beter kwaliteit dan kwantiteit”, hier in Aspen krijg je ze allebei. 258 km uitstekende pistes liggen hier voor u klaar. Er is aan wintersporters van alle niveau's gedacht, getuige de grote verscheidenheid aan groene/blauwe, rode en zwarte pistes in dit mondaine skioord. De snowboarders op hun beurt kunnen zich dan weer uitleven op een exclusief snowpark, speciaal voor hen opgericht.

Grote wintersporttoppers vindt men dus niet enkel in Europa. Aspen kan zich moeiteloos meten met de superpopulaire Europese gebieden als Ischgl, Les Deux Alpes of Sankt Moritz. Het stadje is beroemd om haar talloze winkels, cafeetjes, restaurants, sfeervolle après-ski bars en last but not least de luxe nachtclubs die steevast voor een leuke ambiance weten te zorgen. Met andere woorden, laat je niet afschrikken door de verre reis. Met het vliegtuig doe je er uiteindelijk niet zo lang over, en wat je hier tegenkomt is echt om van te snoepen. Veel skiplezier in de Rocky Mountains. Have fun!.
We hebben deze website opgericht met het oogmerk om een handig en overzichtelijk hulpmiddel te zijn voor het vinden van goedkope wintersportvakanties in onder meer Aspen, Amerika. We hopen uiteraard dat we in onze opzet slagen en dat u binnenkort via ons goedkoop op wintersport kunt vertrekken.